Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Нафтогазівці" прибули до Москви завчасу

Понеділок, 31 березня 2008, 12:01

Голова правління НАК "Нафтогаз України" Олег Дубина 30 березня відбув до Москви для переговорів з керівництвом російського "Газпрому" щодо умов поставок газу в Україну.

Про це повідомив прес-секретар "Нафтогазу України" Валентин Землянський "Українським новинам".

До складу делегації української компанії також увійшли перший заступник голови правління Ігор Діденко й заступник голови "Нафтогазу України" Володимир Триколич.

Як повідомлялося з посиланням на джерела в українському уряді, керівники "Нафтогазу" й "Газпрому" у понеділок, 31 березня, мають провести в Москві черговий раунд переговорів по газу.

За підсумками переговорів 12 березня "Нафтогаз України" і "Газпром" підписали "Угоду про розвиток відносин у газовій сфері". За угодою, з березня до грудня 2008 в Україну буде поставлений газ центрально- і середньоазіатського походження обсягом не менше 49,8 млрд. куб. м за ціною 179,5 долара за 1 тис. куб. м.

19 березня Кабінет міністрів затвердив ці угоди із зауваженнями й доручив "Нафтогазу України" провести додаткові переговори з російським "Газпромом" щодо поставок газу в Україну в 2008 році з урахуванням цих зауважень.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування