Ющенко вимагає від коаліції виконати угоду

Понеділок, 31 березня 2008, 16:12

Президент Віктор Ющенко вимагає від представників коаліції неухильного виконання коаліційної угоди, в тому числі в частині ухвалення законів, передбачених цим документом.

Про це заявила прес-секретар президента Ірина Ванникова, інформуючи про підсумки зустрічі президента з депутатами фракції "Наша Україна – Народна самооборона".

За словами Ванникової, під час зустрічі Ющенко підкреслив, що неухильне виконання коаліційної угоди фракціями більшості свідчитиме про справжній дух партнерства і ефективність коаліції.

Глава держави наголосив, що ухвалення очікують законопроекти, передбачені коаліційною угодою.

Як повідомлялося, угодою про створення Коаліції демократичних сил у парламенті VI скликання передбачено необхідність прийняття 12 законопроектів, зокрема, про внесення змін до Конституції (щодо скасування недоторканності народних депутатів); про внесення змін до закону "Про статус народного депутата" (щодо скасування недоторканності народних депутатів, а також скасування пільг та компенсацій для народних депутатів); про Кабінет міністрів; про опозицію; про імперативний мандат; про внесення змін до деяких законодавчих актів (щодо призначення позачергових виборів до Київської міської ради та Київського міського голови).

УНІАН

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News