Герман питає, чому про смерть Тендерної палати не написали в газеті

Понеділок, 31 березня 2008, 18:18

Член Партії регіонів Ганна Герман вимагає розслідування щодо факту неоприлюднення в газеті "Голос України" ухваленого Верховною Радою закону про державні закупівлі.

Про це вона заявила у коментарі журналістам в понеділок.

За словами Герман, у зв'язку з тим, що закон, яким скасовується Тендерна палата, досі не оприлюднено, "формально він не діє" і особи, причетні до корупційних схем, пов'язаних з Тендерною палатою, "з особливим ентузіазмом" продовжують ними користуватися.

"Ви пам'ятаєте, з яким тріумфом у парламентському залі було скасовано Тендерну палату. Ми проголосували за це і президент підписав цей закон. Однак він не був з якихось мотивів опублікований", - зазначила депутат.

"Я наполягаю на тому, щоб було проведено розслідування і щоб до того розслідування були залучені депутати Верховної Ради, які є за фахом журналістами", - зазначила Герман.

Вона вимагає розслідувати, "чому цей закон не був опублікований вчасно і чому за всі ці дні, поки він не був опублікований, ті сили, які завжди керувалися корупційними схемами, продовжували це робити".

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування