Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Справжній Омельченко подасть до суду на несправжнього Омельченка

Четвер, 10 квітня 2008, 13:41

Київські міські організації партії "Соціал-демократичний союз" і Української морської партії створили Блок Олександра Омельченка на вибори Київської міської ради.

Про це сказав депутат Київрада Володимир Присяжнюк, відкриваючи міжпартійну конференцію учасників створеного блоку, повідомляє "Обком" із посиланням "Українські новини".

За словами Присяжнюка, рішення про створення блоку було ухвалене міськорганізаціями 2 квітня.

Разом із тим депутат Верховної Ради від блоку "Наша Україна – Народна Самооборона", екс-мер Києва Олександр Омельченко заявив, що не причетний до Блоку Омельченка Олександра Олександровича, який мають намір створити міськорганізації Партії малого і середнього бізнесу та партії "Народна влада".

Він вважає, що до можливого створення блоку-двійника причетні люди з оточення мера Києва Леоніда Черновецького і люди, близькі до бізнесмена Андрія Іванова.

Омельченко заявив, що блок, що він очолює, буде звертатися до суду з вимогою зняти з виборів блок-двійник, якщо той буде створено і братиме участь у виборах до Київради.

Як повідомлялося, Київські міськорганізації Партії малого і середнього бізнесу і партії "Народна влада" мають намір створити Блок "Омельченка Олександра Олександровича" для участі у виборах Київської міськради.

Омельченко вирішив висунути свою кандидатуру в мери Києва.

Крім того, як повідомив екс-мер столиці у четвер, він буде відновлювати партію "Єдність".

"Єдність" сьогодні в настільки морально, структурно і фінансово розкладеному стані, що вона не здатна в найближчі рік-два брати участь у виборах", - цитує його Ліга.

Парламентарій також зазначив, що в останні 3-4 року не займався партією. "Вона була під Марчуком. Марчук передав її Яловому. Ось вони за два роки й добили. Будемо відновлювати", - додав Омельченко.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування