Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко не вірить в силу "напівживої істоти"

Четвер, 10 квітня 2008, 15:42

Лідер БЮТ Юлія Тимошенко не вірить, що Леоніду Черновецькому вдасться переобратися на посаду мера.

"Сьогодні багато говорять, що у нього великі шанси. Якщо у таких кандидатів в столиці України, інтелектуальному і духовному центрі держави є шанси, тоді вся країна шансу не має", - заявила вона на київській конференції свого блоку.

Я не знаю, скільки він гречки розніс, скільки грошей роздав і обідів скормив. Але я точно знаю, що не можна бути таким сліпим, глухим і абсолютно нерозумним, щоб не віддавати собі звіт, на скільки грошей Київ був пограбований", - зазначила Тимошенко.

Реклама:

"Якщо кілограмами гречки можна заляпати очі, то тоді Черновецький поза конкуренцією, але я вірю, що в киян зовсім інші погляди", - додала лідер БЮТ.

"І я не вірю, що ця напівжива істота може ще раз отримати на виборах якийсь результат", - заявила Тимошенко.

Вона попередила про те, що на вибори буде кинуто багато грошей і пропагандистських кроків, але висловила сподівання на підтримку киян.

ВІДЕО ДНЯ

"Ми зробимо Київ красивим і щасливим, працюючи 15-16 годин на добу. Наша команда справиться і не посрамить своє ім'я", - заявила Тимошенко.

"Ми не можемо програти. Не тому, що ми будуємо собі політичні плацдарми на майбутнє, не можемо програти не тому, що ми знаходимось за два роки до президентських виборів, ми не можемо програти принципи, народжені на Майдані. Ми не можемо програти, бо Київ є взірцем для всієї країни", - зазначила лідер БЮТ.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...
Реклама: