Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Кріля натякають на поразку тим, хто не згоден на "єдиного" мера

Четвер, 10 квітня 2008, 15:59

Партія "Єдиний центр" закликає усі демократичні сили відмовитися від своїх вузькопартійних амбіцій, йти на вибори єдиним списком та узгодити єдиного кандидата на посаду мера Києва.

Про це йдеться у заяві партії, розповсюдженій прес-службою "Єдиного центру", повідомляє УНІАН.

"Саме це відповідає інтересам киян, які відстоювали демократію у часи Студентської революції на граніті, помаранчевого Майдану та в ході виборчих кампаній" - наголошується в ній.

"Єдиний центр" заявляє, що парад претендентів на посаду міського голови Києва свідчить про ігнорування демократичними силами інтересів киян і є лише боротьбою за владу.

На переконання цієї партії, виборча кампанія в Києві з кожним днем перетворюється на піар-парад претендентів на посаду міського голови столиці.

"Перевибори у Києві перетворились на майданчик для політичної самореклами. Позиції, які висловлюють партії та блоки, лише розхитують демократичну коаліцію, а посада мера стала для неї каменем спотикання", - йдеться в заяві.

"Заклик президента щодо необхідності висунення єдиного кандидата учасниками коаліції, фактично, був знехтуваний. "Єдиних" кандидатів стало більше, ніж самих партій у демократичній коаліції", - наголошується в ній.

У "Єдиному центрі" зазначають, що "невизначеність коаліції щодо висунення єдиного кандидата на посаду мера Києва вкотре доводить, що саме відсутність спільної політичної волі, взаєморозуміння були основними причинами багатьох поразок в українській історії".

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування