У секретаріаті вважають, що Тимошенко знову порушила закон

Четвер, 10 квітня 2008, 20:20
Перший заступник глави секретаріату президента, представник президента в Кабінеті міністрів Олександр Шлапак вважає, що постанова про порядок проведення земельних аукціонів, затверджена на позачерговому засіданні уряду в четвер, не є легітимною.

Коментуючи прийняття постанови уряду, Шлапак нагадав про статтю закону про Кабінет міністрів, відповідно до якої подібні рішення повинні прийматися більшістю членів уряду.

"Таким чином, це рішення повинне бути прийняте як мінімум 13 голосами", - сказав він журналістам у четвер по закінченню засідання уряду, повідомляє "Інтерфакс-Україна" .

Кабінет міністрів України на позачерговому засіданні в четвер прийняв нову постанову про порядок проведення земельних аукціонів. Це рішення підтримали дев'ять членів уряду, вісім міністрів утрималися.

Тим часом Юлія Тимошенко розраховує, що президент не призупинить дію нової постанови уряду про порядок проведення земельних аукціонів.

"Думаю, що для всіх політиків іноді легше говорити слоганами про боротьбу з корупцією, ніж боротися з нею в реальному житті. Думаю, що президент прихильник боротьби з корупцією, ця постанова скасована не буде", - сказала Тимошенко на брифінгу.

Тимошенко також повідомила, що до наступної середи (16 квітня) уряд має намір доробити остаточний варіант постанови з урахуванням усіх зауважень, висловлених у ході обговорення питання Олександром Шлапаком, і на наступному засіданні затвердить його остаточний варіант.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...