Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко: "Карочє, дайте мені працювати"

П'ятниця, 11 квітня 2008, 10:52

Прем'єр-міністр Юлія Тимошенко закликає Верховну Раду якомога швидше ухвалити програму діяльності уряду з урахуванням пропозицій та зауважень депутатів.

Про це Тимошенко сказала під час свого виступу у Верховній Раді в рамках години уряду в парламенті.

"Уже кілька місяців знаходиться у парламенті програма діяльності уряду", - зазначила прем'єр.

"Я прошу, щоб усі зауваження і пропозиції депутатів були враховані під час доопрацювання і ми підтримаємо усі ці зауваження. Якщо ми у найближчий час приймемо програму, ми зможемо якісно налагодити нашу роботу", - додала Тимошенко.

Крім того, прем'єр закликала депутатів якомога швидше розглянути 63 урядові законопроекти, внесені до Верховної Ради.

Тимошенко доповіла про успіхи роботи її уряду, "про стрімке зростання економіки та її детінізацію", що, за словами прем'єра, і стало джерелом соціальних видатків Кабміну.

Під час свого виступу прем'єр звернулася до президента Віктора Ющенка з проханням "скасувати свій указ, яким він зупинив зміну керівництва Фонду держмайна, залишивши на посаді голови ФДМ цю... соціалістку... як її прізвище? Семенюк", - розсміялася Тимошенко.

Крім того, прем'єр розповіла про здобутки Кабінету міністрів у газовій сфері та у газових відносинах з Росією, а на кінець свого виступу заявила:

"Карочє, уряд за три місяці зробив неможливе, просто дайте йому працювати!".

У відповідь депутати почали голосно їй аплодувати, дехто піднявся зі свого місця. Тимошенко зауважила: "Могла би і "Наша Україна" приподнятись... Ну, це я жартую".


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування