Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Гриценко каже, що успіхи і провали Тимошенко і Ющенко ділять на двох

П'ятниця, 11 квітня 2008, 12:01

Член фракції НУНС Анатолій Гриценко просить прем’єра Юлію Тимошенко не забувати про те, що її уряд є урядом президента Віктора Ющенка.

Про це Гриценко сказав, відповідаючи на питання щодо протистояння між урядом і президентом, яке загострилось останніми днями.

"Я хотів би нагадати, що це насправді уряд не Тимошенко, це уряд Ющенка. Тому що президент особисто вписував туди прізвища і викреслював їх", - сказав Гриценко.

На його переконання і Тимошенко, і Ющенко мають зрозуміти, що "успіхи уряду є їхніми спільними успіхами, а провали – спільними провалами" і намагатися співпрацювати.

"Поки що я тільки бачу наближення до ворожих відносин між двома командами, і це дуже небезпечно для країни", - сказав він.

Він також висловив думку, що ключовим фактором у протистоянні між президентом і парламентом є процес внесення змін до Конституції.

Він нагадав, що не всі політичні сили згодні з пропозиціями президента і його команди щодо нової редакції Конституції, і логічно, що намагання депутатів створити конституційну комісію викликали такий шалений спротив.

"Я думаю, що це одна з головних причин", - сказав він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування