БОГАТИРЬОВА В РНБО ПРОВОДИТЬ ПОЛІТИКУ ПАРТІЇ РЕГІОНІВ

Субота, 12 квітня 2008, 14:31

Секретар Ради нацбезпеки й оборони Раїса Богатирьова запевнила, що буде проводити на своїй посаді політику Партії регіонів.

Про це вона заявила в суботу на 17 конференції Донецького обласного відділення Партії регіонів, повідомляє "Остров".

Богатирьова відзначила, що Партія регіонів дає "можливість проводити політику нашої партії на тому місці, де я знаходжуся".

"Тому що РНБО - це в якійсь мірі орган, опозиційний будь-якому урядові. Саме з цієї площадки можна знайти можливість переконати владу прислухатися до опозиції і знайти вірний шлях руху. Усі важелі і можливості, що є в мене на посаді секретаря РНБО, дозволять мені зробити нашу політику збалансованою і прагматичною", - підкреслила вона.

У своєму виступі на конференції секретар РНБО запевнила всіх присутніх, що розколу в Партії регіонів немає.

"Ніхто, ніколи, у тому числі і я не йшов із політичних барикад партії", – сказала Богатирьова.

Водночас один з лідерів ПР, депутат Верховної Ради Борис Колесников по закінченні конференції підкреслив, що конфлікт щодо призначення Богатирьової секретарем РНБО вичерпаний.

"Чутки про конфлікт у Партії регіонів, як завжди, перебільшені. Це, в основному, підступ наших конкурентів. Партія монолітна, і конфлікт вичерпаний", – сказав Колесников.

Як повідомлялися, раніше деякі члени Партії регіонів заявляли про можливе виключення Боагатирьової з рядів партії у зв’язку з її призначенням на посаду секретаря РНБО.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News

Усі новини...