Мороз більше вірить у президентство Цушка, ніж у своє

Субота, 12 квітня 2008, 15:21

Лідер Соцпартії Олександр Мороз не буде брати участі в президентських виборах, але СПУ може висунути іншого кандидата на посаду глави держави.

"Я особисто не збираюся брати участі в президентській кампанії", - сказав Мороз на прес-конференції в суботу в Києві, передає УНІАН.

Водночас він підкреслив, що в суботу на XIV позачерговому з'їзді партії делегати можуть визначитися, кому б хотіли "довірити цю відповідальну місію".

Реклама:

Відповідаючи на питання журналістів, кого він бачить кандидатом від СПУ на майбутніх президентських виборах, Мороз сказав: "У нас є чоловік п'ять, які можуть з цією місією справитися, – Валентина Семенюк, Василь Цушко, Станіслав Ніколаєнко і т.д. за списком".

На уточнююче питання журналістів, що Цушко нібито вже пішов з політики, Мороз сказав, що він не пішов з політики, а проходить курс лікування.

Відповідаючи на питання, чи не є висування кандидатури СПУ на посаду президента свідченням можливості проведення позачергових виборів президента, Мороз висловив сумнів у тому що вони можуть відбутися.

ВІДЕО ДНЯ
Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування