У СПУ хочуть влити в себе 3-5 партій

Понеділок, 14 квітня 2008, 10:27

Представник Соцпартії Станіслав Ніколаєнко заявляє, що сьогодні ведуться переговори про те, щоб у СПУ влилося 3-5 партій.

Про це секретар політради СПУ заявив в інтерв'ю "Газеті по-київськи", передає "Інтерфакс-Україна" із посиланням на прес-службу партії.

"Через кадрову школу СПУ багато пройшло політиків, що зачепилися в бізнесі і політиці. Це Вітренко, Марченко, Іван Чиж (очолював комітет із телерадіомовлення), Луценко, Волга, Толстоухов, Тацій (президент академії юридичних наук). Богатирьова, вона теж була членом СПУ. Так що ми гарну школу подарували Україні", - сказав Ніколаєнко.

"Я сьогодні займаюся тим, щоб у СПУ влилося не менше 3-5 партій", - заявив соціаліст.

При цьому, за його словами, "конкретних розмов про об'єднання з СДПУ(о) не ведеться".

"Кілька політичних партій: Трудовий конгрес, прогресивні соціалісти, СДПУ(о), Всеукраїнське об'єднання лівих і ще кілька політичних сил сіли за круглий стіл і подивилися, що їх об’єднує, що роз'єднує. Від питань боротьби з бідністю, до питань НАТО і співіснування української й російської культури. Визначили 11 пунктів і навколо них координуємо свої дії", - розповів Ніколаєнко.

"Я не виключаю, що прийде час об'єднання всіх цих партій і інших, у тому числі КПУ", - підкреслив він.

"Якщо 11%-вий бар'єр стане реальністю, яка політична сила здатна буде самостійно дихати? А так ми наберемо разом 12% точно", - упевнений секретар політради СПУ.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування