У Луценка знову "накопали" корупцію на людей Черновецького

Понеділок, 14 квітня 2008, 11:16

Працівники київської міліції склали протоколи про порушення закону "Про боротьбу з корупцією" стосовно двох посадовців столичної мерії – одного із заступників голови КМДА та виконуючого обов’язки начальника одного з управлінь.

Про це йдеться у повідомленні прес-служби ГУБОЗ МВС України.

Так, співробітниками управління боротьби з організованою злочинністю ГУМВС України в місті Києві були складені протоколи про порушення високопосадовцями статті 5 частини 1 пункту "г" Закону України "Про боротьбу з корупцією" стосовно двох посадовців столичної мерії – одного із заступників голови КМДА та виконуючого обов’язки начальника одного з управлінь.

"Обидва чиновники, будучи уповноваженими на виконання функцій держави, в той же час відмовили Головному контрольно-ревізійному управлінню України у надані інформації. Обидва адміністративних матеріали направлено до Голосіївського райсуду для розгляду", - сказано у повідомленні.

Загалом, за даними МВС, за 3 місяці 2008 року підрозділами органів внутрішніх справ складено та направлено до суду 745 адміністративних протоколів за порушення вимог закону “Про боротьбу з корупцією”.

Судами розглянуто та ухвалено рішення за 498 матеріалами.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...