Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Омельченко вже став до бою з Черновецьким і Кличком

Вівторок, 15 квітня 2008, 10:49

Київська міська територіальна виборча комісія зареєструвала кандидатом на посаду київського міського голови екс-мера столиці Олександра Омельченка.

Пізно ввечері в понеділок тервиборчком зареєстрував ще 9 кандидатів у мери, серед них Омельченко, який балотується як самовисуванець, а також кандидат від Соціалістичної партії України Микола Данилин.

Як повідомили "Інтерфакс-Україна" у тервиборчкомі, у такий спосібстаном на ранок вівторка офіційно зареєстровано 27 кандидатів на посаду Київського міського голови, серед них нинішній мер – Леонід Черновецький, відомий український боксер Віталій Кличко, представник БЮТ Олександр Турчинов, представник Блоку Литвина Віктор Пилипишин.

Тервиборчком також зареєстрував виборчі списки для участі у виборах Київської міської ради БЮТ, Блоку Черновецького, Блоку "Наша Україна - Народна самооборона", Блоку екс-мера Омельченка, Блоку Литвина, Комуністичної партії України, СДПУ (о) і Блоку Українське козацтво.

Між тим, у понеділок Територіальна виборча комісія в Києві завершила прийом документів від учасників дострокових виборів мера. Станом на вечір понеділка було зареєстровано 130 охочих балотуватися, пише "Дело".


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування