Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Черновецький перестав перераховувати гроші в бюджет

Вівторок, 15 квітня 2008, 16:31

КМДА одразу після рішення про перевибори мера Києва припинила здійснення відрахувань у Державний бюджет, що і стало причиною блокування її рахунків у Держказначействі.

Так пояснив дану ситуацію голова Головного контрольно-ревізійного управління Микола Сивульський у вівторок, передає Обком з посиланням на УНІАН.

За його словами, КМДА припинила подекадне відрахування коштів у Держбюджет. Сума такого декадного відрахування складає близько 100 млн. грн.

Саме тому Держказначейство, відповідно до Бюджетного кодексу, прийняло рішення про блокування рахунків, відзначив Сивульський.

Як повідомлялося, заступник голови КМДА Ірена Кільчицька, 2 квітня заявила, що Державне казначейство за дорученням прем'єра Юлії Тимошенко заборонило перераховувати кошти Київській міській дирекції "Укрпошта".

За її словами, у зв'язку з цим близько 600 тис. одержувачів різних видів допомоги (пенсіонери, інваліди, самотні матері) не можуть одержати щомісячну одноразову адресну матеріальну допомогу, що має виплачуватися з 2 квітня.

У свою чергу, БЮТ стверджує, що ніяких доручень Держказначейству, про які заявляють представники КМДА, прем'єр-міністр не давала.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...