Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Під "Народну самооборону" запустили фальшиві газети?

Середа, 16 квітня 2008, 12:35

"Народна самооборона" заявляє про появу фальшивих газет з її логотипом і має намір звернутися до правоохоронних органів з цього приводу.

За повідомленням прес-служби руху, у середу вранці у Києві "з'явився інформаційний бюлетень під назвою "Київська самооборона", який поширюється біля станцій метрополітену та супермаркетів".

"На бюлетені зображений логотип ГР "Народна самооборона" – стиснутий кулак, оформлений у кольорі громадянського руху", - зауважується у повідомленні.

"Народна самооборона" офіційно заявляє, що жодного відношення "до цієї фальшивки не має".

За словами члена фракції "НУ-НС" Олега Новікова, "Народна самооборона" має намір звернутися до правоохоронних органів з проханням провести розслідування.

"Зокрема, щодо використання в газеті логотипу "Народної самооборони" – стиснутого кулака, авторські права на який належать лідеру громадянського руху "Народна самооборона" Юрію Луценку. Неправомірне використання товарних знаків – це вже порушення діючого законодавства", – підсумував депутат.

У повідомленні прес-служби зауважується, що "за дивним збігом обставин фальшивка з логотипом "Народної самооборони" з'явилася якраз після заяви секретаря Київради Олеся Довгого про підготовку провокацій з використанням "чорного" піару, спрямованих проти команди чинного мера Києва Леоніда Черновецького".

"Ми переконані, що заява Довгого якраз і була тим сигналом, який мав би виправдати брудні провокації Черновецького та його посіпак. Це ще раз підтверджує народну мудрість: "На злодієві шапка горить", - зазначається в тексті.


"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування