Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кириленко просить БЮТ не влаштовувати "шоу"

Середа, 16 квітня 2008, 13:13

Лідер фракції "НУ-НС" В’ячеслав Кириленко закликає своїх партнерів по коаліції відмовитися від створення "шоу" при вирішенні внутрішніх суперечок.

"На наше глибоке переконання робота коаліції – це не є шоу. І коаліція не створена для того, щоб хтось виходив з зали і демонстрував протест", - сказав він у коментарі журналістам у Верховній Раді.

На переконання Кириленка, між партнерами по коаліції можуть існувати розбіжності в поглядах і точках зору, однак вони мають стати предметом внутрішніх дискусій, а не "приводом демаршу".

"Ми закликаємо всіх депутатів – і особливо наших партнерів по коаліції – поводитися спокійно і вирішувати всі проблеми в рамках ради коаліції і, якщо потрібно, загальних її зборів. І сконцентруватися не на з’ясуванні стосунків, а на вирішенні питань порядку денного", - наголосив лідер фракції "НУ-НС".

Коментуючи вранішній вихід фракції БЮТ із сесійної зали парламенту через те, що не було виконано їхню вимогу щодо першочергового голосування по депутатських пільгах та імперативному мандату, він порекомендував не порівнювати законопроекти коаліційної угоди, "який з них важливіший".

"Наші слова не розходяться з ділом. Усі законопроекти коаліційної угоди ми пройдемо і ухвалимо. І якщо мова іде про те, яка має бути черговість і ступінь важливості, то це також має бути підставою лише для внутрішньої дискусії", - наголосив Кириленко.


"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...