Довгий попереджає киян про "липових" агітаторів

Середа, 16 квітня 2008, 13:44

Секретар Київради Олесь Довгий попереджає киян про появу в столиці шахраїв, які під виглядом агітаторів або працівників соцслужб намагаються отримати у них паспортні дані та інші документи для подальшого використання зі злочинною метою.

"Сьогодні виборча кампанія в Києві входить в активну фазу. Завершується реєстрація кандидатів на посаду міського голови, а також партій та блоків на виборах до Київради", - цитує слова Довгого прес-служба Київради.

"А це означає, що вже незабаром учасники виборчих перегонів намагатимуться демонструвати свою потрібність киянам, організовуючи зустрічі з виборцями, агітуючи за себе безпосередньо на порозі квартири тощо", - додав він.

Довгий заявив, що "сьогодні наша команда – Блок Леоніда Черновецького – почала отримувати тривожні сигнали про те, що до виборчих перегонів, окрім власне політиків, прагнуть долучитися і кримінальні елементи".

"За нашою інформацією, до Києва вже почали з'їжджатися шахраї, метою яких є увійти в довіру до мешканців столиці", - зазначив представник Київради.

"Вони під виглядом агітаторів або представників соціологічних, аналітичних чи інших служб хочуть отримати від киян паспортні дані та інші документи для їх подальшого використання зі злочинною метою. Зокрема, і для оформлення "липових" кредитів чи навіть переоформлення квартир на інших осіб", - наголосив Довгий.

"Тому ми звертаємося до усіх киян бути обережними та обачними при спілкуванні з незнайомцями, які під виглядом виборчої агітації можуть спробувати ошукати вас та ваших близьких", - попередив секретар Київради.

"У випадку найменших підозр, закликаємо вас звертатися до правоохоронних органів або виходити на прямий зв'язок з мером за телефоном call-центру 051", - наголосив Довгий.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News

Усі новини...