Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Людина Балоги просить Тимошенко не поспішати у відставку

Середа, 16 квітня 2008, 15:47

Лідер політичної партії "Єдиний Центр" Ігор Кріль радить уряду Юлії Тимошенко не поспішати йти у відставку, оскільки він ще не виконав багато передвиборчих обіцянок.

Про це йдеться у заяві Кріля.

"Напевно, у БЮТ є серйозні проблеми із урядуванням, якщо вони вже тепер просять Президента відправити уряд Тимошенко у відставку", – припускає Кріль, повідомляє УНІАН.

"Для відставки Кабінету міністрів не потрібно рішення президента України. Для цього необхідно рішення Верховної Ради або ж ініціатива самого Кабміну. Хочу нагадати, що Віктор Ющенко визначився, із яким урядом йому працювати, ще у грудні минулого року", – заявляє депутат.

"Саме президент настояв на тому, щоб Юлія Тимошенко стала прем’єр-міністром під час голосування її кандидатури у парламенті. І це прекрасно знають всі народні депутати фракції БЮТ, в тому числі Томенко", – підкреслює голова "Єдиного Центру".

"Не потрібно поспішати у відставку. Тим паче, що грандіозні успіхи уряду були продемонстровані нещодавно під час святкування 100 днів уряду. Ще багато із обіцяного людям залишилося невиконаним. Потрібно працювати", - заявив він.

"Для цього в уряду є всі можливості. Тим більше, що цього чекають люди. Щодо критики на адресу уряду, то до цього потрібно ставитися спокійно та без істерії", – сказав народний депутат.

"Якщо ж проблеми подальшої роботи уряду є настільки серйозними, то про це слід вчасно сказати людям", – додав Кріль.

16 квітня, з трибуни Верховної Ради член фракції БЮТ Микола Томенко заявив, що фракція БЮТ закликає президента Віктора Ющенка припинити заяви щодо незадовільної роботи уряду або відправити його у відставку.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування