Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У СДПУ(о) вважають, що Ющенко несумісний зі стабільністю

Середа, 16 квітня 2008, 18:51

Голова СДПУ(о) Юрій Загородній вважає президента Віктора Ющенка "головним джерелом нестабільності" у країні.

Про це повідомляє Ліга з посиланням на прес-службу СДПУ(о).

"Приказка каже, що виникає найбільший галас тоді, коли закликають до тиші. Коли Ющенко говорить, що боротися за стабільність треба, але підкреслює, що жоден з органів влади відповідальності за виникнення нестабільності не несе, стає ясно, що при такому президенті стабільність у принципі неможлива", - заявив Загородній.

"Ющенко є головним джерелом нестабільності. І це єдине, що в нього добре виходить, за винятком, можливо, хобі", - заявив він.

"За три роки перетворити Конституцію з реально діючого документа в те, чим вона є зараз, - для цього потрібний талант. Утім, його "опоненти" з різнобарвних таборів йому в цьому допомогли", - вважає Загородній.

Він відзначив, що це стосується тих, "хто хизується владою, і тих, хто проголосив себе лідерами опозиції, але потихеньку обростають високими державними посадами з панського плеча Ющенка".

"Вже очевидно, що стабільність у розумінні Ющенка-президента можлива в двох випадках: або коли він захопить у країні владу цілком і буде одноосібно правити як монарх, або поки не відправиться у відставку. А доти, повірте, будуть нападки на будь-який Кабмін і парламент. Адже якщо президенту заважає Конституція, слово "демократія" отут недоречно", - підкреслив Загородній.

Він також підкреслив, що саме Ющенко вніс у парламент кандидатуру Юлії Тимошенко на посаду прем'єра.

"Тому саме він несе відповідальність за її прем'єрство. Замість того, щоб надати Кабміну можливість довести свою заможність, Ющенко сьогодні виступає головним критиком Тимошенко, говорячи, що споконвічно це був уряд саме Тимошенко, а не якоїсь парламентської коаліції", - вважає Загородній.

"Доказом політичної неохайності команди з Банкової служить і те, що боротьба йде не за програмні положення, а за повноваження, що намагається відвоювати президент для себе особисто. Вже очевидно, що Ющенко і стабільність - це несумісні поняття", - сказав Загородній.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування