Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Наша Україна" оскалилась на Тимошенко за Ющенка

Середа, 16 квітня 2008, 19:47

"Наша Україна" застерігає партнерів по демократичній коаліції від агресивних випадів на адресу президенту.

"Тональність, яку дозволяє собі Блок Юлії Тимошенко в своїх оцінках діяльності Президента України, неприпустима для цивілізованих політиків узагалі, не кажучи вже про політичну силу, яка є коаліційним партнером пропрезидентської партії", - йдеться у заяві партії.

"Ми нагадуємо нашим партнерам, що президент Віктор Ющенко є всенародно обраним Главою держави. Саме президент Ющенко минулого року забезпечив єдність демократичних сил, розпустив корумповану Верховну Раду і домігся проведення дострокових парламентських виборів", - зазначає партія.

Вона також нагадує, що зусиллями президента було сформовано демократичну коаліцію, забезпечено формування уряду і призначення Юлії Тимошенко на посаду прем’єр-міністра.

"Не витримують жодної критики звинувачення президента в тому, що він зупиняє дію окремих актів уряду. Адже мова йде про акти, які, по-перше, порушують закон, а по-друге, не погоджені з партнерами по коаліції, як того вимагає коаліційна угода", - йдеться в заяві.

"Наша Україна" зазначає, що послідовно дотримується коаліційної угоди і закликає партнерів діяти так само.

"Ми закликаємо Блок Юлії Тимошенко стримати емоції і зосередитися на ефективній роботі, якої від нас чекає український народ", - наголошується в заяві.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...