Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Києві зареєстрували дублікат Омельченка і відмовили Тимошенко

Середа, 16 квітня 2008, 22:09

Київська міська територіальна виборча комісія зареєструвала блок однофамільця екс-мера Олександра Омельченка на вибори в Київраду.

Тервиборчком на засіданні в середу зареєстрував двох кандидатів у депутати Київради за списком блоку Омельченка Олександра Олександровича, що є однофамільцем екс-мера столиці. 11 кандидатам було відмовлено в реєстрації.

Проте, назва даного блоку буде стояти у виборчому бюлетені по виборах у Київраду, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

Як повідомлялося, даний блок створили київські міські організації Партії малого і середнього бізнесу і партії "Народна влада".

Раніше тервиборчком також зареєстрував виборчий список самого екс-мера Омельченка. Даний блок створений міськими організаціями партій "Соціал-демократичний союз" і Української морської партії.

На засіданні в середу тервиборчком зареєстрував 11 партій і блоків. Серед них - блок "Український прорив", лідер якого Віра Тимошенко також подала заяву на реєстрацію кандидатом у мери столиці. Однак тервиборчоком відмовив їй у реєстрації в зв'язку з неналежним оформленням документів.

Крім того, зареєстровані виборчі списки Партії регіонів, Народно-демократичної партії, Всеукраїнського об'єднання "Свобода", громадянської партії "Пора", Української національної асамблеї, Аграрної партії, а також блоків: "Міський партизан", "Дія - Київський фронт молоді", "Соціал-патріотичної асамблеї слов'ян".

Таким чином, станом на середу зареєстровано для участі у виборах до Київради списки 28 партій і блоків.

Крім того, зареєстровано 7 кандидатів у мери, зокрема висуванця НДП Миколи Підмогильного, а також журналіста газети "Вечірні вісті" Юрія Шеляженка.

Таким чином, усього офіційно зареєстровано 48 кандидатів у мери.

Як повідомлялося, 14 квітня завершилося висування кандидатів у мери й у депутати Київради.

За даними тервиборчкому, було висунуто 142 претенденти на посаду мера і кандидатів у депутати Київради від 51 партії і блоку.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...