БЮТ вимагає до закону про Тимошенко вирішити "принципове питання"

Четвер, 17 квітня 2008, 09:37

Фракція БЮТ голосуватиме за закон про Кабінет міністрів лише після скасування депутатських пільг.

Про це заявив в ефірі Радіо "Свобода" голова фракції БЮТ Іван Кириленко.

"Зняти ці пільги і віддати незахищеним категоріям населення! Ми будемо наполягати сьогодні вранці поставити на голосування цей закон. Голосуємо в першому читанні, а тоді спокійно голосуємо за закон про Кабінет міністрів", - заявив він.

"Він зараз допрацьований до другого читання. Він сьогодні в нормальному вигляді, його можна голосувати. Але питання принципове", - додав Кириленко.

"Ми знаємо, якщо цей закон буде проголосований, цікавості в залі може в декого не буде взагалі голосувати. Тому ми будемо знову наполягати на голосуванні закону про депутатські пільги", - наголосив лідер фракції БЮТ.

Як відомо, ухвалення закону про Кабінет міністрів є одним з пунктів коаліційної угоди. Він суттєво обмежує повноваження прем’єр-міністра і посилює президента України.

Раніше Верховна Рада ухвалила цей законопроект у першому читанні. Фракція БЮТ у середу залишала залу пленарних засідань Верховної Ради після того, як парламент приступив до розгляду нової редакції закону про Кабінет міністрів. БЮТ закликав розглянути спочатку законопроект про позбавлення депутатів пільг.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування