Кличко просить Черновецького піти "відпочити"

Четвер, 17 квітня 2008, 10:58

Блок Віталія Кличка закликає голову Київської міськдержадміністрації, кандидата в мери Києва Леоніда Черновецького і його заступників піти у відпустку на час виборчої кампанії.

Про це повідомляють Українські новини із посиланням на прес-службу блоку.

"Блок Кличка вимагає, щоб і сам Черновецький, і його заступники, які увійшли до виборчого списку, пішли на час виборів у відпустку", - сказано в повідомленні.

На думку блоку, Черновецький використовує адміністративний ресурс, про що свідчить виявлення співробітниками міліції в приміщенні Головного управління соціального захисту населення адміністрації 190 тис. передвиборних агітлистівок зі зверненням до киян від імені мера.

Блок обвинувачує Черновецького в перетворенні міськадміністрації на свій виборчий штаб.

У зв'язку із цим блок закликає співробітників Київміськадміністрації повідомляти Службі безпеки України про можливе використання Черновецьким незаконних методів агітації.

Як відомо, раніше співробітники міліції вилучили в приміщенні Головного управління соціального захисту населення 190 тис. передвиборних агітлистівок зі зверненням до киян від імені Черновецького.

Раніше Черновецький, зареєстрований кандидатом у мери Києва, обвинуватив МВС в адміністративному тиску на нього.

Черновецький і його заступники, крім Олеся Довгого, не мають наміру йти у відпустку на час виборчої кампанії з виборів мера Києва.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування