Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Коаліція викликає правоохоронців "на килим" через Харків

Четвер, 17 квітня 2008, 11:08

Фракції БЮТ та НУ-НС вимагають звіту правоохоронців у парламенті щодо ситуації на ринку Барабашово у середу у Харкові.

Про це з трибуни парламенту заявив член БЮТ Микола Томенко.

"Ми домовилися на засіданні ради коаліції, що позиція двох фракцій – звернутися до правоохоронних органів, щоб вони підготували інформацію про те, що відбулося вчора у Харкові і заслухати по мірі готовності", - сказав він.

"Та вакханалія на ринку Барабашово має бути адекватно оцінена правоохоронними органами. Ми вимагаємо, щоб правоохоронні органи негайно втрутилися у ситуацію, яка склалася у Харкові загалом і довкола ринку Барабашово зокрема і поінформували Верховну Раду", - додав він.

Крім того, від імені фракції БЮТ Томенко заявив про необхідність за слухання звіту комісії з розслідування зловживань київської влади, що працює при президенті.

"Наша друга вимога – оприлюднити інформацію слідчої комісії, яку впровадив президент. Тому що виникла парадоксальна ситуація. Журналісти вже розповідають, що в цих матеріалах комісії інформація настільки цікава про унікальний досвід Леоніда Черновецького, що нібито секретаріат президента ухвалив рішення засекретити її, щоб не скористалися мери недружніх європейських столиць", - сказав він.

Крім того, БЮТ вимагає від Верховної ради ухвалити рішення про два тури голосування у місті Києві, "щоб не 7% киян обирали мера, а кияни в своїй столиці більшістю голосів обирали керівника міста".


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...