У Януковича погрожують Яценюку

Четвер, 17 квітня 2008, 12:06

Член фракції Партії регіонів Інна Богословська заявляє про наміри ініціювати висловлення недовіри голові Верховної Ради Арсенію Яценюку в разі, якщо той поставить на голосування "харківське питання", в зв’язку з порушенням регламенту.

Про це Богословська заявила на брифінгу в Верховній Раді у четвер.

За її словами, оскільки у середу був розпочатий розгляд поправок до закону про кабмін, то на засіданні в четвер, розгляд поправок мав бути завершений, і депутати повинні були проголосувати закон про Кабмін в цілому.

Однак, за словами Богословської, це питання взагалі не розглядалося. Натомість для того, щоб "відтягнути його розгляд", фракції коаліції разом з Яценюком намагаються провести питання щодо дострокових виборів у Харкові.

На переконання Богословської, однією з причин, яка дала можливість коаліції повернутися до харківського питання, став підпал магазинів на ринку "Барабашове" у Харкові.

"Вчорашні провокація у Харкові, а саме підпал кількох магазинів, який переріс у величезну пожежу, це є така ж провокація, яку свого часу робили в Німеччині, коли підпалювали Рейхстаг", - сказала вона.

"Сьогодні, як ви бачите, з порушенням усіх норм регламенту, БЮТ намагається ставити політичні питання, які стали можливими завдяки провокації вчора в Харкові, щоб зірвати слухання закону про Кабмін", - сказала вона.

"Ми заявляємо, що якщо спікер парламенту зараз піде на таке порушення регламенту, я, і я думаю, мої колеги будемо ставити на фракції питання про недовіру спікеру Арсенію Яценюку", - сказала вона.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News