Богатирьову далеко не заженуть, а Грищенко стане міністром?

П'ятниця, 18 квітня 2008, 12:18

На з'їзді Партії регіонів 19 квітня не планується гучних кадрових рішень і виключень з партії.

Про це розповів Тарас Чорновіл в інтерв’ю "Україні молодій".

"Очевидно, як і на кожному з’їзді, будуть певні ротації і зміни в політраді, можливо, зменшимо її, бо вона у нас занадто роздута. А от ні розколів, ні сварок, ні конфліктів точно не чекайте — у нас цього не буває", - сказав Чорновіл.

"Виключати з партії також навряд чи когось будемо, хіба що поставимо питання про вихід Раїси Богатирьової з керівних органів. Адже доти, доки з’їзд не проголосує за протилежне, вона незалежно від свого бажання значитиметься заступником голови", - додав він.

На питання, що останнім часом опозиційні кадри активно перетікають у владу — спершу Богатирьова, а тепер Костянтин Грищенко, Чорновіл висловив думку, що це "свідчить тільки про одне: у тіньовому уряді кадри кращі, ніж в офіційному Кабміні".

"А щодо Грищенка, то ми від самого початку розуміли, що Огризко — це несерйозно й ненадовго", - додав депутат.

Він також не виключив, що до осені Грищенко може стати міністром закордонних справ.

На питання про можливість об'єднання частини Партії регіонів із "Єдиним центром", Чорновіл зазначив, що "жодна мудра людина такого б не сказала — це версія або тих, хто хоче вкотре кинути тінь на Партію регіонів, або тих, хто в політиці трохи пришелепуватий".

"Так, ми вели відкриті переговори, на яких з боку Президента переговорником був Балога, але це відбувалося минулого року — в той період, коли йшлося про вихід із політичної кризи й підготовку до розпуску Верховної Ради", - зазначив він.

"А якихось таємних домовленостей ніколи не було, і про "Єдиний центр" ми одразу висловилися прямо: це авантюрка, але — їхня авантюрка, і хай вони собі що хочуть, те й роблять. Хоч особисто я цих людей, які вийшли з "Нашої України", розумію: працювати там просто неможливо", - заявив Чорновіл.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування