Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Черновецький запросив помахати граблями всіх, крім себе

П'ятниця, 18 квітня 2008, 13:21

Голова фракції Блоку Леоніда Черновецького в Київраді Денис Комарницький закликав усіх кандидатів у мери Києва цими вихідними взяти участь у толоці, організованій за ініціативи чинного міського голови Леоніда Черновецького.

Про це йдеться у коментарі Комарницького, повідомляє УНІАН з посиланням на прес-службу фракції Блоку Черновецького у Київраді.

Комарницький заявив, що депутати фракції візьмуть участь у роботі з упорядкування і прибирання столиці в ці вихідні і звертаються із закликом до всіх учасників дострокових виборів зробити свій особистий внесок в упорядковування київських парків, скверів і дворів.

"Ми чекаємо, що в цьому заході разом з киянами, членами і активістами Блоку Леоніда Черновецького, візьмуть участь і кандидати в депутати Київради від інших політичних сил. Наприклад, Юлія Тимошенко, Юрій Луценко, Микола Томенко, Богдан Губський, Сергій Осика, Дмитро Табачник, Інна Богословська, Дмитро Андрієвський, Лев Парцхаладзе, Віталій Ярема, Микола Толмачов та їх колеги, які сьогодні є народними депутатами, міністрами і заступниками міністрів, керівниками банків і будівельних компаній", - додав він.

Комарницький також зазначив, що Блок Черновецького буде радий побачити "такими, що реально працюють з лопатами і граблями в руках", кандидатів в мери Києва Олександра Турчинова, Василя Горбаля, Віталія Кличка, Миколу Катеринчука, Олександра Омельченка "і ще півтори сотні інших кандидатів".

За словами депутата Київради, Блок Черновецького готовий забезпечити всіх охочих кандидатів у владу садовим інвентарем і мішками для сміття.

У той же час Комарницький не уточнив, чи братиме участь у толоці сам Черновецький.

Водночас, як повідомляє прес-служба БЮТ, у суботу, о 10.00 перший віце-прем’єр Олександр Турчинов разом з членами Кабінету Міністрів візьмуть участь в акції з благоустрою Києва.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування