Януковича усунули від підготовки нової програми партії?

П'ятниця, 18 квітня 2008, 13:58

На з'їзді Партії регіонів, який відбудеться у суботу, 19 квітня, може бути презентовано новий варіант партійної програми, до якого не ввійшли ключові іміджеві антинатовські і мовні посили.

Про це пише тижневик "Комментарии" з посиланням на свої джерела в Партії регіонів.

За інформацією джерела, підготовкою програми займався народний депутат Борис Колесніков, при цьому від процесу була повністю відсічена внутріпартійна група лідера Партії регіонів Віктора Януковича.

Нова програма партії буде "міксом кращих політичних ідей і християнсько-демократичних цінностей".

Крім того, за даними видання, група партійних реформаторів на чолі з Колесніковим також представить на з'їзді свій проект нового статуту Партії регіонів, яким обмежуються повноваження партійного лідера, повідомляє УНІАН.

Водночас, зазначає видання, на з'їзді може бути презентований альтернативний проект партійного статуту, який, навпаки, передбачає відчутне посилення ролі керівника партії.

Президію Партії регіонів пропонується перейменувати в політбюро, і цей орган за своїм власним бажанням зможе делегувати партійному лідеру будь-які свої повноваження.

Розробку даного проекту статуту здійснювала група під загальним керівництвом народного депутата Миколи Азарова, – пише видання.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування