Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Партія Кріля почала поглинати собі подібних

П'ятниця, 18 квітня 2008, 17:37

Лідер партії "Єдиний центр" Ігор Кріль і голова Народно-демократичної партії Людмила Супрун прийняли рішення про початок процесу об'єднання двох політичних сил.

Лідери політсил створили координаційну групу, яка має виробити спільний план дій, повідомляє прес-служба "Єдиного центру".

"Ми вітаємо кроки наших колег з НДП, спрямовані до об'єднання зусиль політичних сил над вирішенням проблем в державі", – наголосив Кріль, додавши, що "це державницька і патріотична позиція, якої чекає українське суспільство".

За його словами, "саме об'єднання впливових та патріотично налаштованих політиків, а також політичних сил, і є метою створення "Єдиного центру". "Я впевнений, що це лише початок такого процесу", – підкреслив Кріль.

У свою чергу Супрун заявила, що "мовчазне спостерігання за тим, як окремі політично-олігархічні групи роздирають державу, – неприпустиме".

"Саме тому ми закликаємо до консолідації суспільства. Настав час об'єднатись для формування потужної демократичної сили, яка представлятиме та захищатиме інтереси українського суспільства", – наголосила Супрун.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування