Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

На Омельченка нацькували прокуратуру і зробили ще один "дублікат"

Субота, 19 квітня 2008, 10:38

Екс-мер Києва Олександр Омельченко вимагає скасувати реєстрацію блоку свого однофамільця.

Така вимога до Київської міської територіальної комісії міститься в депутатському запиті Омельченка на адресу тервиборчкому, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

У своєму зверненні він вказує на те, що з'їзд, на якому було прийняте рішення про створення Блоку Омельченка Олександра Олександровича, який є його однофамільцем, є нелегітимним.

Омельченко вказує, що договір про створення даного блоку, до якого увійшли Партія малого і середнього бізнесу і партія "Народна влада", був підписаний особами, що не були на це вповноважені.

У своєму зверненні екс-мер вказує, що київський тервиборчком неправомірно зареєстрував даний блок, тому просить скасувати цю реєстрацію.

Члени тервиборчкому розцінили дане звернення Омельченка як втручання народного депутата в діяльність комісії. У цьому зв'язку тервиборчком прийняв рішення звернутися в Генеральну прокуратуру з проханням дати правову оцінку цьому фактові.

При цьому на засіданні вказувалося, що тервиборчком вважає законним своє рішення про реєстрацію Блоку Омельченка Олександра Олександровича.

Разом з тим, Київська міська територіальна виборча комісія на засіданні в п'ятницю зареєструвала кандидатом у мери Омельченка Леоніда Володимировича.

Тервиборчком у п'ятницю зареєстрував ще 9 кандидатів у мери, серед яких немає людей, відомих широкій громадськості.

Усього кандидатами на посаду мера офіційно вже зареєстровані 70 чоловік.

Раніше тервиборчком зареєстрував кандидатів у депутати від блоку екс-мера - Блоку Олександра Омельченка, а також блоку однофамільця і повного тезки екс-мера - Блоку Омельченка Олександра Олександровича. Крім того, екс-мер Омельченко також зареєстрований кандидатом у мери.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування