Регіонали стануть іще жорсткішими в мові й НАТО?

Субота, 19 квітня 2008, 10:48

Нова редакція програми Партії регіонів передбачає посилення положень, що стосуються російської мови і НАТО.

Про це в суботу перед початком з'їзду Партії регіонів в інтерв'ю журналістам повідомив один з лідерів партії, народний депутат Віктор Тихонов.

"Навпаки посилені й у програмі, і в статуті партії питання по НАТО і по російській мові", - сказав він.

При цьому Тихонов відзначив, що основні пріоритети партії не міняються. "Ми йдемо, не змінюючи свого курсу", - підкреслив він.

Депутат також повідомив, що новою редакцією статуту партії, прийняття якого планується на з'їзді, передбачене створення контрольної комісії, що буде займатися вивченням персональних справ членів партії.

У зв'язку з цим Тихонов відзначив, що "швидше за все питання про Раїсу Богатирьову (секретаря РНБО) на з'їзді підніматися не буде". За його словами, даним питанням повинна зайнятися контрольна комісія, яка після його вивчення винесе питання на обговорення первинної організації, і тільки потім на обговорення з'їзду.

Коментуючи плановану реорганізацію центрального керівництва партії, Тихонов відзначив, що на з'їзді планується створення більш оптимальної структури. "Не буде політвиконкому, а буде політрада і президія політради", - сказав він. При цьому депутат підкреслив, що лідер партії об'єднає ці посади.

Крім того, він відзначив, що на з'їзді будуть обрані члени політради, зокрема в його склад увійдуть усі діючі народні депутати.

Разом з тим, народний депутат Ринат Ахметов відсутній на з'їзді Партії регіонів, що проходить у суботу в Києві, тому що в цей час знаходиться на панахиді в зв'язку зі смертю легендарного футбольного тренера клуба "Шахтар" (Донецьк) Віктора Носова.

"Він (Ахметов) планував брати участь у з'їзді, але смерть видатного футбольного тренера внесла корективи в його плани", - повідомила "Інтерфакс-Україна" прес-секретар народного депутата Олена Довженко.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...