Регіоналів на з'їзді обшукують з голови до ніг

Субота, 19 квітня 2008, 11:55

У Києві почав роботу з'їзд Партії регіонів, у якому беруть участь 558 делегатів.

Першим питанням делегати заслухають доповідь лідера партії Віктора Януковича про підсумки діяльності партії за звітний період, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

Крім того, планується прийняття нової редакції програми і статуту партії, обрання керівних органів Партії регіонів.

Серед делегатів з'їзду секретар РНБО Раїса Богатирьова.

На з'їзді також присутній перший заступник голови комітету Держдуми Росії у справах СНД Костянтин Затулін. В інтерв'ю журналістам він відзначив, що на з'їзді він зачитає вітання спікера Держдуми Бориса Гризлова делегатам з'їзду, а також вручить подарунок - макет Храму Христа Спасителя.

Серед гостей на з'їзді один з лідерів КПУ Адам Мартинюк і представники дипломатичних місій в Україні.

З'їзд проходить у Жовтневому палаці, при вході в будинок установлені рамки безпеки, делегатів з'їзду перевіряє служба державної охорони. Зал, у якому проходить з'їзд, переповнений.

Як передає УНІАН, багато делегатів з'їзду скаржилися журналістам на дуже ретельний огляд служб безпеки при проходженні в зал.

Водночас, як повідомляє прес-служба Партії регіонів, на з‘їзді зареєструвалося 1055 делегатів з усіх регіонів України.

З‘їзд одноголосно затвердив робочі органи. До складу президії з‘їзду увійшли В. Янукович, М. Азаров, В. Богуслаєв, Г.Герман, В. Горбаль, А.Гриценко, В.Джарти, О. Єфремов, Л.Клімов, А.Клюєв, В. Кисельов, Б. Колесніков, О.Лавринович, О. Ледида, О.Лукаш, Б. Петров, М. Присяжнюк, В. Рибак, В. Салигін, Т. Чорновіл.

На перших хвилинах роботи з’їзду делегати вшанували хвилиною мовчання пам‘ять легендарного футбольного тренера Віктора Носова.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування