Турчинов звинуватив Ющенка у провокації проти держбезпеки

Субота, 19 квітня 2008, 14:50

Перший віце-прем'єр Олександр Турчинов вважає призупинення президентом приватизації Одеського припортового заводу провокацією проти державної безпеки України.

"Я вважаю, що це агресивна провокація проти Уряду, проти України", - сказав Турчинов на брифінгу, повідомляє в суботу прес-служба БЮТ.

"Коли планується конкретна дата проведення аукціону, одразу приймається рішення щодо зупинення приватизації. Це одразу пониження вартості заводу як мінімум вдвічі", - обурився перший віце-прем'єр.

"На його думку, ця ситуація є провокацією не тільки проти України, а й проти національної безпеки держави", - зазначає прес-служба.

Турчинов наголосив, що ситуація, коли хтось "перекреслює" рішення уряду з будь-яких мотивів, є неприйнятною.

За його словами, всі пропозиції від секретаріату президента з приводу приватизації Одеського припортового заводу були враховані урядом.

"Я переконаний, що нам вистачить політичного впливу, щоб змусити тих, хто працює проти України, припинити всі дії та поновити приватизаційні процеси в країні", - підкреслив Турчинов.

Він також наголосив, що "саме зміни до Конституції повинні унеможливлювати дублювання або бокування однієї гілки влади іншою".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування