Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

БЮТ і Черновецький воюють через прибирання

Субота, 19 квітня 2008, 15:29

Депутат фракції Блоку Леоніда Черновецького в Київраді Сергій Березенко заявляє про напад на молодих активістів блоку під час участі у весняній толоці.

"Сьогодні, на вул. Порика, де проходив мітинг у підтримку БЮТ і очікувалася участь прем'єр-міністра, відбувся незрозумілий і жахливий інцидент, коли молоді активісти Блоку Леоніда Черновецького, що займалися благоустроєм і прибиранням території, піддалися фізичному тиску з боку невідомих бритоголових молодчиків", - відзначив Березенко.

"У результаті – їм не дали провести заходи щодо прибирання, а також був знищений намет із символікою Блоку", - цитує депутата прес-служба Блоку Черновецького.

"Фізичний тиск і провокації щодо молоді, яка вийшла на суботник, показує, що методи, які використовують сили, що називають себе "демократичною коаліцією" такі ж, як і при режимі 2004 року, коли проти будь-якого інакомислення з боку режиму застосовувалася сила", - стверджує він.

Як повідомлялося, минулої суботи БЮТ заявляв про блокування київською владою суботників за участю кандидата в мери від блоку Олександра Турчинова.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування