Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко в суботу молився, прибирав і контролював Кириленка

Субота, 19 квітня 2008, 16:10

Президент Віктор Ющенко у суботу в селі Мазепинці на Київщині поклав квіти до пам'ятника Івану Мазепі.

Як повідомляє прес-служба президента, в церемонії взяли участь заступник глави секретаріату президента Юрій Богуцький, голова Київської ОДА Віра Ульянченко, народний депутат Іван Плющ, представники місцевої влади та козацтва.

У розташованому в селі козацькому храмі Святого Миколая Чудотворця президент взяв участь у молебні. Біля с. Андріївка на Київщині він взяв участь у церемонії освячення пам'ятного хреста на кургані "Мазепина могила".

Крім того, в суботу Ющенко взяв участь у толоці із впорядкування державного дендропарку "Олександрія" Національної академії наук у Білій Церкві на Київщині. Також участь у толоці взяли Богуцький, Плющ та Ульянченко.

Після цього президент відвідав музейний комплекс "Мистецький арсенал" у Києві та ознайомився з ходом робіт із впорядкування його території.

Цього дня у толоці з приведення до ладу території "Мистецького арсеналу" брали участь фракція "НУ-НС" на чолі з В'ячеславом Кириленком та молодіжне крило "Нашої України".

На толоці також працювали міністр культури і туризму Василь Вовкун, міністр з питань житлово-комунального господарства Олексій Кучеренко, міністр аграрної політики Юрій Мельник, керівник Державного управління справами Ігор Тарасюк.


"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування