Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тепер за 90 копійок можна буде прочитати думки Януковича

Субота, 19 квітня 2008, 19:55

З’їзд Партії регіонів одноголосно підтримав проект всеукраїнської газети під назвою "Час регіонів", що буде видаватися партією.

Проект представляла народний депутат, заступник голови фракції ПР Ганна Герман, повідомляє прес-служба партії.

"Настав той час, коли найбільша партія в Україні мусить мати свою газету. Газету не тільки для членів нашої партії, а й для всіх громадян усіх регіонів, які хочуть брати активну участь у політичному та економічному житті нашої країни і спокійно аналізувати сучасний стан речей", - сказала, зокрема, Герман.

За її словами, газета виходитиме двома мовами. Її орієнтовна ціна 90 копійок за екземпляр, а гаслом видання будуть наступні слова: "Сильні регіони – міцна держава! Правда одна – везде и всегда".

Герман акцентувала увагу присутніх на те, що основними темами газети буде економіка, проблеми приватного бізнесу, прогнозування розвитку вільного ринку, перспективи малого та середнього бізнесу, тема поліпшення добробуту громадян України.

До проекту, як наголосила делегат з’їзду, буде залучено кращих журналістів, аналітиків, соціологів.

Поки що, як зазначила Герман, газета виходитиме раз на тиждень на 12 шпальтах, але у майбутньому планується, що видання буде щоденним та, крім того, виходитиме із тижневим додатком.

"Поки що ми пропонуємо наклад у 10 000 примірників, але за кілька місяців плануємо збільшити його до 1 млн", - зазначила депутат.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...