Ющенко: Тимошенко не зможе повторити свої слова, дивлячись в очі дитині

Понеділок, 21 квітня 2008, 13:49

Президент Віктор Ющенко здивований позицією прем'єр-міністра Юлії Тимошенко щодо можливості скасування зовнішнього тестування випускників середніх шкіл напередодні його проведення.

"Президент здивований, що лише за день до тестування уряд збирається з'ясовувати стан готовності до проведення тестування", - повідомляє прес-служба глави держави.

Ющенко наголошує, що йдеться "про долю 512 тисяч дітей, які завтра прийдуть до центрів тестування".

"Те, як вони складуть цей і наступні тести, вплине на їхню подальшу долю", - зазначив президент.

Він вважає, що "прем'єр-міністр, дивлячись в очі дитині, яка денно і нощно готувалася до тестів, не зможе повторити свою заяву про скасування тестування".

Президент наголосив, що "зараз першочергове завдання уряду – забезпечити належне проведення тестування випускників шкіл".

Він сподівається, що "Кабінет міністрів зробить усе належне, аби зусилля школярів, їхніх батьків, вчителів і всіх, хто брав участь у підготовці тестування, не були змарнованими".

Президент додав, що незалежне тестування було запроваджено для подолання корупції в освіті – "щоб вступ до вищих навчальних закладів не був конкурсом гаманців батьків, а змаганням знань та інтелекту дітей".

"Це масштабний проект, який вимагає бездоганної підготовки", - переконаний глава держави.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News