У Луценка на Ахметова нічого немає

Понеділок, 21 квітня 2008, 16:01

Міністр внутрішніх справ Юрій Луценко констатує, що слідством не було встановлено причетності члена Партії регіонів Ріната Ахметова до кримінально-карних діянь.

"Будуть підстави, будуть порушені справи. Не буде підстав – не буде. На цей момент я можу підтвердити формулу, що заяви, по яких фігурантом проходив Ахметов, не одержали доказів його провини", - сказав він в інтерв'ю "Острову".

"І під час його допитів, і під час допитів інших людей, не було встановлено його причетності до вчинення кримінально-карних діянь", - додав міністр.

На думку Луценка, "багато питань лежать, мабуть, ще в економічній площині, у площині податків, у площині легалізації джерел настільки швидкого збагачення". "Але це не сфера компетенції міліції", - наголосив міністр.

Відносно "дивним чином загиблих багатьох власників донецьких підприємств, що перейшли потім в інші руки, на цей момент не добуто доказів провини нинішніх власників".

"І розмова йде не тільки про пана Ахметова, але і про інших", - зазначив Луценко.

"Можу тільки єдине сказати, гарантую, що ніхто на рівні центрального керівництва міністерства не закриває очі на існуючі проблеми", - заявив міністр.

"Але одна справа знати, а інша – довести. Це треба теж пам'ятати і не створювати зайвий ажіотаж і не давати нездійсненні обіцянки суспільству", - додав він.


"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування