Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Турчинов попереджає про провокації від Черновецького

Вівторок, 22 квітня 2008, 13:52

Перший віце-прем’єр-міністр Олександр Турчинов заявляє про передвиборчі провокації, що чиняться, на його думку, виборчими штабами нинішньої київської влади.

Про це він сказав, відповідаючи на запитання журналістів у вівторок.

За його словами, сутність провокацій полягає у тому, що в офіси київських підприємств телефонують невідомі і просять керівництво і співробітників підготувати приміщення і персонал до зустрічі з кандидатом у мери Турчиновим.

Водночас, за словами самого Турчинова, про відповідні зустрічі штаб БЮТ навіть не знає, оскільки вони не передбачаються.

"Ми знаємо, що представники чинної київської влади, їхнього штабу, телефонують на різні підприємства, називаються представниками мого штабу, і кажуть: до вас їде Турчинов, організуйте йому зустріч. Люди збираються, хочуть поспілкуватися – а до них ніхто не приїжджає, уже десяток таких сигналів ми отримали", - сказав кандидат БЮТ.

Турчинов порекомендував керівникам таких підприємств не піддаватися на такі провокації, налагодити зворотній зв’язок зі штабом БЮТу і кожного разу при отриманні таких повідомлень з’ясовувати інформацію безпосередньо у штабі.

На запитання про те, що його можуть якимось чином відсторонити від участі у виборчій кампанії, Турчинов сказав: "Яким чином? Теракт? Я все роблю, я і моя команда працюємо в межах чинного законодавства. Але провокацій я не виключаю".

Коментуючи в чергове переговори щодо висунення єдиного кандидата на посаду мера, він сказав, що питання висунення цього кандидата "вирішилось технічним шляхом" у зв’язку з самоусуненням міністра внутрішніх справ Юлія Луценка від виборчого процесу.

"Тільки наша політична сила, якщо ми говоримо про демократичну коаліцію, офіційно висунула свого кандидата – інших кандидатів, офіційно висунутих силами, що входять до правлячої коаліції, не було. Тому питання вирішилося технічним шляхом", - сказав він.

Водночас, Турчинов визнав право інших кандидатів балотуватися на посаду мера і "вести чесну агітацію".

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...