Горбаль збирається радитися з Черновецьким і Ко і дати їм "право вето"

Вівторок, 22 квітня 2008, 15:15

Депутат Верховної Ради від Партії регіонів, кандидат у мери Києва Василь Горбаль обіцяє створити раду колишніх мерів при мері Києва у випадку своєї перемоги на виборах.

Про це Горбаль сказав журналістам, повідомляє "Обком" із посиланням на "Українські новини".

"Я взагалі планую у випадку перемоги зробити дорадчий орган... куди б увійшли всі попередники з урахуванням їх досвіду і розуміння міста", - сказав він.

На думку Горбаля, повноваження такої ради повинна визначити Київська міська рада і, можливо, наділити його правом вето.

На думку кандидата, кожному чинному меру не варто відхрещуватися від зробленого його попередником.

Крім того, довірені особи Горбаля на виборах мера, депутат Верховної Ради Нестор Шуфрич, депутат Київради Іван Салій та офтальмолог Сергій Риков повідомили про бачення Горбаля розвитку міста у випадку перемоги на виборах мера.

За словами Салія, Партія регіонів має намір надати районам у Києві більше повноважень, і таким чином, максимально децентралізувати владу.

Шуфрич додав, що Партія регіонів обіцяє ініціювати рішення Київради про молодіжне кредитування на купівлю житла, про переустаткування гуртожитків під 2-3-зіркові готелі перед фіналом чемпіонату Європи з футболу в 2012 році.

Також він сказав, що Партія регіонів має намір ініціювати збільшення держзамовлення на прийом київських випускників шкіл у ВНЗ за рахунок міського бюджету.

Крім того, Шуфрич додав, що його політична сила зробить усе можливе, щоб під Києвом не було побудоване сховище ядерних відходів.

У свою чергу, Риков повідомив, що Партія регіонів також розвиватиме профілактичну медицину.

Він запевнив, що кандидат у мери Києва Горбаль є фізично і психічно здоровою людиною. За словами Рикова, Горбалю можна поставити діагнози "загальна перевтома" і "перевтома очей" через тривалу роботу за комп'ютером.

Як відомо, станом на 18 квітня Київська міська територіальна виборча комісія зареєструвала 70 кандидатів у мери Києва.

Верховна Рада призначила позачергові вибори мера Києва і Київради. Вони заплановані на 25 травня.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування