Ющенко почав боротьбу за безпеку мізків українців

Середа, 23 квітня 2008, 10:55

Президент Віктор Ющенко своїм указом ввів у дію рішення РНБО про невідкладні заходи щодо забезпечення інформаційної безпеки України.

Контроль за виконанням указу покладено на секретаря РНБО Раїсу Богатирьову, повідомляє прес-служба глави держави.

Згідно з рішенням, Кабінет міністрів повинен у двомісячний строк здійснити заходи щодо вдосконалення державного управління в інформаційній сфері і затвердити державну програму формування позитивного іміджу України.

Також Кабмін повинен розробити і внести у шестимісячний строк на розгляд Верховної Ради проект концепції національної інформаційної політики.

Уряду також доручено підготувати та внести на розгляд Верховної Ради у двомісячний строк після схвалення РНБО концепції створення системи суспільного телебачення і радіомовлення законопроект про внесення змін до відповідного закону.

Крім того, Кабмін повинен вжити разом із СБУ, ФДМ та Антимонопольним комітетом заходів щодо забезпечення національної безпеки України в інформаційній сфері під час підготовки до приватизації ВАТ "Укртелекому".

Секретарю РНБО доручено вжити невідкладних заходів щодо відновлення роботи міжвідомчої комісії з питань інформаційної політики та інформаційної безпеки при РНБО.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування