Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Турчинов вимагає дати Кільчицькій попередження за недостовірні відомості

Середа, 23 квітня 2008, 11:20

У середу Окружний адміністративний суд Києва підтвердив, що кандидат у мери Києва від БЮТ Олександр Турчинов не має жодного відношення до скандального будівництва на Пейзажній алеї.

Про такий результат розгляду позову Турчинова повідомив довірена особа кандидата Володимир Пилипенко, передає прес-служба БЮТ.

За його словами, суд встановив, що інформація, яку систематично поширювали заступник мера Ірена "Кільчицька та інші посадовці Київської міської державної адміністрації, є недостовірною і не відповідає дійсності".

"Як вказано в рішенні суду, і Кільчицька, і КМДА не спромоглися надати жодного доказу на підтвердження свої висловлювань", - зазначає прес-служба.

"Цікавим є той факт, що підтвердити свою позицію Кільчицька намагалась роздруківками з Інтернет-сайтів сумнівного походження – так званої "жовтої преси". Саме ці папірці і виявилося тими "беззаперечними доказами", якими оперувала посадовець та кандидат у депутати Київради Кільчицька", - сказав Пилипенко.

У зв’язку з цим, суд також встановив, що поширюючи недостовірні відомості щодо Турчинова, кандидат Кільчицька порушила законодавство про місцеві вибори.

"Цей факт є підставою для винесення їй у встановленому законом порядку попередження", - зазначив Пилипенко.

Він повідомив, що відповідна заява вже знаходиться у ТВК міста Києва.

Пилипенко висловив сподівання, що дане рішення суду змусить, нарешті, опонентів Турчинова перестати поливати його брудом.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування