Кільчицька захистилася від Турчинова судом

Середа, 23 квітня 2008, 19:09

Суд не знайшов достатніх підстав для оголошення заступнику голови КМДА Ірені Кільчицькій попередження, так як того вимагав Олександр Турчинов.

Про це повідомляє прес-служба КМДА.

Одним із завдань його позову було зобов’язання ТВК оголосити Ірені Кільчицькій попередження за оприлюднену інформацію про його причетність до будівництва на Пейзажній Алеї.

Кільчицька заявила, що рішення суду не підтвердило непричетність Турчинова до скандального будівництва на Пейзажній алеї, а лише визнало недоведеним цей факт.

За словами представника Кільчицької Фрідмана, "Турчинов в черговий раз збрехав киянам, сказавши, що суд підтвердив його непричетність до будівництва".

"Адже в рішенні суду лише визнано цю непричетність недоведеною за браком доказів. До того ж, на підтвердження своєї непричетності, представник Турчинова надав суду довідку, видану Державною податковою адміністрацією України, яку очолює однопартієць Турчинова – пан Буряк", - йдеться в повідомленні.

Дана довідка не є належним доказом, оскільки відомості про те, чи дійсно Турчинов володіє акціями компаній, що причетні до будівництва на Пейзажній алеї, може надати лише Державна комісія з цінних паперів та фондового ринку", - зазначають в КМДА.

Водночас зранку прес-служба БЮТ повідомила , що 23 квітня, Окружний адміністративний суд Києва встановив, що факт причетності Турчинова до будівництва на Пейзажній алеї не доведено.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News