Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Мельниченко обіцяє оголосити голодування під вікнами Ющенка

Четвер, 24 квітня 2008, 13:21

Екс-майор держохорони Микола Мельниченко заявляє про намір оголосити голодування біля секретаріату президента, якщо розслідування у справі про вбивство журналіста Георгія Гонгадзе не буде прискорено.

Про це повідомляє прес-служба Мельниченка, яка також нагадує про його "численні заяви щодо необхідності проведення фоноскопічної експертизи записів з кабінету Кучми".

"Лише після створення експертної групи, погодження експертів з потерпілими і проведення фоноскопічної експертизи плівки будуть юридичним доказом у справі Гонгадзе", - зауважується у повідомленні.

"Лише в цьому випадку їх можна буде передати у Генпрокуратуру без ризику фальсифікацій. Домовитись з ПАРЄ про групу експертів є першочерговим завданням для Генпрокуратури", - додає прес-служба.

"Подальше просування справи залежить лише від спільності дій Генпрокуратури та ПАРЄ", - наголошується у повідомленні.

Мельниченко готовий "хоч зараз віддати всі необхідні матеріали експертам, погодженим з потерпілими".

"З метою пришвидшити розслідування справи Гонгадзе та привернути увагу громадськості до цього питання, Микола Мельниченко вже вдавався до низки рішучих кроків", - зазначається у повідомленні.

"Нещодавно він призупинив (але не припинив!) співпрацю з Генпрокуратурою, щоб таким чином стимулювати слідство проводити відповідні слідчі дії, допитати ряд свідків, пов'язаних з цією справою", - пояснюють у прес-службі.

"Наступним кроком була відмова з морально-етичних міркувань від охорони, яку майору Мельниченку забезпечує СБУ", - нагадується у повідомленні.

"Якщо з політичної волі Ющенка чи інших високопосадовців і далі гальмуватиметься хід справи і розслідування не прискорять, то Мельниченко обіцяє оголосити голодування біля секретаріату президента", - заявляє прес-служба Мельниченка.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування