Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Черновецький каже, незаконні забудовники ховаються у Кличка і Тимошенко

Четвер, 24 квітня 2008, 14:33

Київський міський голова Леонід Черновецький заявив, що судові тяжби, затіяні його опонентами, показують їх невпевненість і слабку позицію.

Про таку заяву Черновецького в четвер повідомляє прес-служба КМДА.

"Зараз усі мої опоненти з виборів намагаються самоствердитися за мій рахунок. Недолік своєї популярності у киян вони намагаються компенсувати, затіваючи всілякі судові тяжби. При цьому, зали суду для них стають мало не єдиним методом привернення уваги до своїх нескромних персон", - заявив Черновецький.

"Судові розгляди, затіяні Віталієм Кличком з дрібних і вигаданих приводів, говорять про його слабку та невпевнену позицію у період виборів. Мені соромно, що людина з такими великими біцепсами, яка називає себе борцем за правду, займається звичайним кляузництвом", - сказав він.

Черновецький назвав це "просто неспортивною поведінкою". "З такого боку ні я, ні тисячі українських уболівальників, його ніколи не знали", - зазначив він.

Водночас Черновецький заявив, що "більшість незаконних забудов, які направлені проти киян і знищують зелені зони, дитячі та спортивні майданчики, контролюють крупні забудовники, які ховаються у партійних списках БЮТ і Блоку Кличка".

"Їх мотиви зрозумілі: захопити владу в Києві для того, щоб, користуючись безкарністю і безконтрольністю, ухвалювати рішення у Київраді в своїх інтересах", - заявив Черновецький.

Він підкреслив, що "чим ближче день виборів, тим частіше його суперники вдаються до різного роду політичних технологій".

"Ці люди готові спекулювати навіть на київських соціальних програмах, які були прийняті задовго до оголошення позачергових виборів. Це говорить про їх безпринципність і низьку політичну культуру", - сказав він.

Черновецький підкреслив, що всілякі судові розгляди не зможуть відволікти його від виконання обов'язків в управлінні містом.

"У нас у Києві багато роботи. Це і соціальні програми, і оновлення громадського транспорту, і будівництво метро, і багато іншого. Всіма цими питаннями займається київська влада, а не політичні пустослови, які хочуть будь-якими шляхами, навіть використовуючи судові органи, дестабілізувати ситуацію у столиці. Їм це не вдасться", - заявив Черновецький.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
00:04
"Боруссія" здолала "ПСЖ" у першому півфінальному матчі Ліги чемпіонів
23:54
Новини економіки 1 травня: У США заборонили імпорт російського урану, кожен десятий бізнес у Польщі - український
23:50
Е-кабінет військовозобов’язаних запрацює 18 травня
23:33
фото, відеоУ Тбілісі поліція знову жорстко розганяє протест проти закону про "іноагентів"
23:25
оновлено, відеоРосія атакувала балістикою сортувальне депо "Нової пошти" в Одесі, є постраждалі
23:18
фотоНа виставці "трофейної техніки НАТО" в Москві показали всюдихід із прапором нейтральної Австрії
23:06
Німеччина запускає нову грантову програму для українського бізнесу
22:33
США підтвердили, що Росія використала заборонену хімічну зброю проти ЗСУ
22:26
фото, відеоКонгресвумен Грін висміяли через кепку з гаслом MUGA – "Повернімо Україні велич"
22:15
У Чернівцях вперше в Україні поховають 16 військових у братській могилі
Усі новини...