Каськів хоче з ЄЦ тільки "трансформації" НУ-НС?

Четвер, 24 квітня 2008, 15:26

Лідер громадської партії "Пора", депутат від "НУ-НС" Владислав Каськів, коментуючи можливе ведення переговорів із партією "Єдиний Центр", заявив, що його політсила сьогодні чітко концентрується на реорганізації і розвитку власної структури.

Як повідомили Лізі в прес-службі "Пори", Каськів зазначив, що ключовою задачею його партії є не створення політичних проектів, а реалізація плану великих ліберальних реформ.

"І тому ми не конкуруємо з наявними політичними силами, а приходимо їм на заміну. Тільки на такій основі ми будуємо співпрацю з іншими політичними силами", - підкреслив політик.

За його словами, виходячи з політичної ситуації, що склалася в Україні, "Пора" сьогодні "чітко й однозначно" виступає за трансформацію "НУ-НС" у цілісну і дієздатну реформаторську ліберально-патріотичну силу і на сьогодні не вела жодних інших політичних консультацій.

"Також хочу зазначити, що лідери партії "Єдиний Центр" представляють вагому частину "НУ-НС" і є учасниками демократичної коаліції", - нагадав нардеп.

Парламентарій також розповів про необхідність змін у українському політикумі.

"Я абсолютно упевнений, що наявні політичні сили в Україні не відповідають ані запитам, ані структурі сучасного суспільства і тому мають бути трансформовані найближчим часом", - підсумував Каськів.

Як відомо, газета "Дело" у четвер повідомила, що "Єдиний центр" запропонував співпрацю "Порі".

Раніше лідер Народно-демократичної партії Людмила Супрун спрогнозувала, що протягом двох місяців закінчиться переговорний процес зі створення нової політичної сили, на що нібито погодився "Єдиний центр", а також ще багато політичних сил.

Партія "Єдиний Центр" була створена вихідцями з партії "Народний Союз "Наша Україна". До президії партії увійшли народні депутати Оксана Білозір, Ігор Кріль, Олеся Оробець, Михайло Полянчич, Віктор Тополов, голова Херсонської облдержадміністрації Борис Сілєнков, а також заступник голови Фонду розвитку громадянського суспільства Леся Таран. Очолив партію народний депутат Кріль.


"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування