Балога терпів цілий тиждень шпильки і скрегіт зубів через страсті Христові

П'ятниця, 25 квітня 2008, 10:28

Голова секретаріату президента Віктор Балога закликає політиків подбати про духовну чистоту в переддень Великодня.

По це йдеться в його заяві, поширеній у п’ятницю

"У ці дні всім тим, хто людьми наділений владою чи прагне її здобути, важливо замислитися над змістом своїх буденних діянь. Відверто відповісти самому собі, наскільки вони чесні та щирі, чи спрямовані на досягнення великої мети, чи не вразили їх віруси неправди, зла та заздрості", - зазначає Балога.

"Політикам і можновладцям стало не вистачати привітності та приязні. Нерідко з високих трибун, на представницьких форумах виступи виголошуються з таким надривом, коли слів вже не добирають, а у фразах чути скрегіт зубів", -йдеться в заяві.

За його словами, "у телевізійних ток-шоу словесні поєдинки цілком можуть перерости у кулачні бої, а жовч там ллється широкими потоками".

"Протягом Страсного тижня Секретаріат Президента свідомо обмежив свою активність на політичній ниві. Ми провели ці дні у спокійній роботі над низкою завдань, вирішення яких спрямує розвиток нашої держави в оновлене русло", - зазначає Балога.

"Ми бачили всі спроби вибити Секретаріат із рівноваги, слухали якісь фантасмагоричні коментарі та читали заяви зі шпильками на нашу адресу. Однак ми розуміли, що усе це - минуще, а нам потрібно думати і діяти на майбутнє. Тому і не реагували, стоячи осторонь політичної штовханини", - йдеться в заяві.

Балога сподівається, що у "світлі Великодні свята зміцніє дух миру і взаємоповаги між політиками, які порозуміються навколо об'єднавчих цілей".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...