Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кличко вже майже готовий об'єднуватися

П'ятниця, 25 квітня 2008, 14:51

Кандидат у мери Києва Віталій Кличко допускає можливість об'єднання демократичних сил з метою висунення єдиного кандидата на посаду мера.

Про це він сказав у п'ятницю на прес-конференції в Києві, повідомляє Обком з посиланням на Українські новини.

"У мене є тверда впевненість, що до певного терміну виборчої кампанії демократичні сили стримають свої амбіції й об'єднають свої зусилля для того, щоб у Києві відбулися зміни", – сказав Кличко.

За його словами, усі розсудливі політичні сили розуміють, що, "не об'єднавшись, нам буде важко перемогти".

Кличко також зазначив, що на даний час йдуть перемовини про можливості об'єднання демократичних сил, але поки вони кулуарні, і тому залишаються лише переговорами.

Відповідаючи на питання про висловлення президента Віктора Ющенка про те, що проводити вибори мера Києва в два тури неправильно, Кличко висловив упевненість, що найближчим часом буде прийнятий закон про проведення таких виборів у два тури.

Він також нагадав, що вибори президента Ющенко в 2004 році проходили в три тури, хоча це і не передбачено законодавством.

Також, коментуючи слова Ющенка про те, що парламенту не варто було б приймати рішення про перевибори мера Києва, Кличко відзначив, що "парламент виніс своє чітке рішення".

На питання про перші кроки у випадку перемоги на виборах Кличко відповів, що це буде розробка стратегії розвитку Києва, яка буде винесена на загальне обговорення.

Говорячи про своїх можливих партнерів по коаліції у випадку обрання мером Києва, Кличко відзначив, що серед них можуть бути будь-як партії, які будуть представляти інтереси киян, а не свої особисті.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...