Каськів і Жванія все вияснили - "Самооборона" відкликала "технологічну провокацію"

П'ятниця, 25 квітня 2008, 17:35

Громадянська партія "Пора" повідомляє, що інцидент з розміщеною на сайті "Народної Самооборони" "провокацією" практично вичерпаний.

"У телефонній розмові голови політради ГП "Пора" Владислава Каськіва і представника НС Давида Жванії вдалося з'ясувати обставини виникнення анонімного інформаційного повідомлення", - сказано в повідомленні прес-служби "Пори".

За результатами цієї розмови Каськів заявив: "Я задоволений, що нам сьогодні вдалося уникнути дуже неприємної ситуації, яка могла б поставити під сумнів єдність в блоці "НУ-НС".

"У розмові з Жванією виявилося, що оприлюднена інформація не відповідає позиції "Народної Самооборони" і має невстановлене походження та з'явилася на сайті НС без відома політичного керівництва", - розповів лідер "Пори".

"Після нашої розмови розміщена провокація була відразу відкликана з сайту "Народної Самооборони". Я переконаний, що цей прикрий інцидент був технологічною провокацією, вкинутою ззовні для встановлення атмосфери недовіри та руйнування демократичної коаліції і недарма це з'явилося саме в Страсну П'ятницю", - додав Каськів.

ГП "Пора" також розраховує на публічну заяву "Народної Самооборони" з цього приводу та сподівається на більш уважне ставлення редакції сайту НС до інформації, зазначається у повідомленні прес-служби.

На сайті "Народної Самооборони" станом на 17:33 попередня заява щодо нібито можливого об’єднання "Пори" з партією "Єдиний центр" дійсно відсутня.

Разом з тим, у п'ятницю ввечері "Народна самооборона" принесла вибачення Каськіву і назвала появу інформації на сайті "технічною помилкою".

У спростуванні прес-служби НС пояснюється, що у п’ятницю прес-служба отримала відразу кілька листів, у яких симпатики "Народної самооборони" висловлювали "справжнє обурення" з приводу можливого переходу Каськіва до партії "Єдиний центр".

"Як не прикро, але через технічну помилку лист одного з наших дописувачів був підшитий до коментаря члена парламентської групи "Народної самооборони" Давида Жванії", - йдеться в повідомленні.

"Приносячи свої вибачення глибоко шанованому пану Владиславу, щиро сподіваємося, що провокаційні закиди наших дописувачів не стануть на перешкоді теплим стосункам між членами "Пори" та "Народної самооборони".


"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування